Fotó: Kleb Attila

Videózás

A videózást magamtól kezdtem és tanultam, igyekeztem jó szakemberektől ellesni a szakmát. A NolTV (nol.hu videós oldala) vezetője voltam három éven át, előtte a Zöldpont Szerkesztőségben (szabadidős tévés magazinműsor), illetve a Tudásmédia online tudományos TV-ben dolgoztam televíziós műsorokon. Egy szemesztert hallgattam a Budapest Film Academy vágó-operatőr-hangmérnök kurzusán.

2009-óta videós újságíróként, elsősorban egyszemélyes videós stábként dolgozom, de ha úgy alakul, nagyobb stábokkal is együttműködök. Jelenleg a Fővárosi Állat-és Növénykert videósa vagyok. Mellette rendezvényekről készítek anyagokat, profilvideókat csinálok a legkülönfélébb felkéréseknek eleget téve. Mindeközben a 2014 májusában egyedül forgatott dokumentumfilmemen dolgozom, mely Gabriel García Márquez nyomában mutatja be az író kolumbiai életét, életének főbb helyszíneit.

Az általam készített videók előkészítését, szerkesztését, ha kell, riporteri munkáját, vágását, narrációját (ha szükséges) én végzem. A megfelelő zene kiválasztása, s annak jó megszerkesztése különösen fontos számomra.

×
szurikáta Állatkerti pillanatok 2015

Joel Sartore Joel Sartore az Állatkertben

holnemvolt Holnemvolt Park

beka kep Kitridgomba kutatás

ismeretterjesztő videó

siketek_1 A siketek zenetanításáról

fokep Kitörhetnek?

Hajléktalanzenekar

geneamus GENEAMUS ENSEMBLE

Promo videó

monocle MONOCLE

A neves angol Monocle magazin oldalán 4:22-től

toscan Olivaszüret

Útifilm a toszkán és ligúr olivaszüretről

recirquel Recirquel

MÜPA előadás

mupa foto MÜPA

Fotóverseny díjátadó

Lanner 1 LANNER KVARTETT

Lemezfelvétel

Lanner 2 LANNER KVARTETT

Zenés vendégség

lajhar Kislajhár

flamingok Flamingók

orangutan Kisorángután

lepkek Lepkeház

kiselefánt Kiselefánt